Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Održana edukacija za male iznajmljivače

Specijalizirana edukacija za iznajmljivače...

Općinska uprava
Tipografija

Početkom svibnja, Dom kulture u Dražicama postao je centar za edukaciju za male iznajmljivače. Više od 30 iznajmljivača s područja Grobnišćine dodatno se educiralo te čulo korisne i zanimljive informacije kako postati što uspješniji, što izmijeniti u svom poslovanju i kako postati još vidljiviji na tržištu.

1

Inicijativu za edukaciju pokrenula je Općina Jelenje i Turistička zajednica Jelenje osluškujući potrebe mještana i struke. Tvrtka "Interligo d.o.o. - savjetovalište za obiteljski smještaj" spremno je odgovarala na sve upite i uspjela držati koncentraciju svih prisutnih puna tri sata. Uspješna suradnja s tvrtkom Interligo d.o.o. nastavlja se kroz specijaliziran časopis "Apartman Plus" kojeg je za svoje iznajmljivače TZ Jelenje osiguralo u elektronskom obliku. Prisutnima je uručen "Certifikat" za 2019. godinu kojim se potvrđuje da je iznajmljivač dobio informacije za uspješno vođenje vlastitog apartmana, sobe u domaćinstvu ili kuće za odmor.

Specijalizirana edukacija prva je ovakve vrste održana na jelenjskom području, a zainteresiranost samih iznajmljivača pokazatelj je da bi ovakve edukacije i druženja s malim iznajmljivačima trebale postati tradicija, poručuju iz TZ Jelenje.

Podsjetimo, na području općine Jelenje ukupno je registriran 61 iznajmljivač privatnog smještaja, od čega je 32 registrirano za komercijalnu djelatnost, a 29 za nekomercijalnu djelatnost.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.