Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

[NAJAVA] U utorak edukacija za male iznajmljivače

Općinska uprava
Tipografija

Osluškujući potrebe iznajmljivača na jelenjskom području Općina Jelenje i pripadajuća turistička zajednica organiziraju, početkom svibnja, edukaciju za male iznajmljivače.

Stručno vođenje i predavanje bit će organizirano u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže u utorak, 07. svibnja 2019. godine u Domu kulture Dražice s početkom u 17 sati.

Glavne teme edukacije bit će: "Budite uspješan iznajmljivač u 10 koraka" i "Administracija obiteljskog smještaja". Iste će uključivati informacije o propisima i zakonima, rekategorizaciji, novim trendovima u turizmu, kako prezentirati smještaj i kako ostvariti što uspješniju komunikaciju s gostom... i druge teme koje su korisne za male iznajmljivače i one koji to žele postati.

Svi sudionici edukacije dobiti će Certifikat AP+ kojeg Savjetovalište za obiteljski smještaj i specijalizirani časopis "Apartman Plus" dodjeljuju malim iznajmljivačima. Svoj dolazak potrebno je potvrditi slanjem e-maila na adresu turizam@jelenje.hr. Podsjetimo, na području općine Jelenje ukupno je registriran 61 iznajmljivač privatnog smještaja, od čega je 32 registrirano za komercijalnu djelatnost, a 29 za nekomercijalnu djelatnost.

Edukacija za iznajmljvae


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.