Navigacija

Glavni meni

26
Pon, Ruj
0 Novih vijesti

Uoči Mihoje održano druženje braniteljske populacije u Lukežima

Prijateljstva koja traju godinama...

Kultura i tradicija
Tipografija

Deveto okupljanje hrvatskih branitelja, stradalnika i obitelji Domovinskog rata u Lukežima proteklo je, kako to obično biva, u prijateljskoj atmosferi i odličnom cjelodnevnom druženju braće po oružju, čije uspomene i prijateljstva traju godinama.

Navedeno događanje dio je programa ovogodišnje Mihoje.

- Sada tradicionalno druženje u predivnim Lukežima započeli smo prije devet godina. Datum nema neki poseban značaj, ali svakako smo u obzir uzeli početak školske godine i obveze, koje kao roditelji imamo – kazao je Nikica Maravić, predsjednik UHBDDR PGŽ, inicijator i organizator hvalevrijednog druženja.


Ovo je dan u godini kada braniteljske udruge ne idu na obljetnice i stratišta svojih prijatelja, već dan kada se svi okupe bez obzira kojoj postrojbi pripadali. U goste su stigli prijatelji iz Pakraca i Dugog Sela, a organizatori druženja osigurali su 900 obroka. Svi su dobrodošli naglasio je organizator, koji se ovim putem zahvaljuje brojnim sponzorima koji su omogućili nabavku namirnica. Na repertoaru je bila frigana riba, fažol, gulaš od divljači, fiš i meso s roštilja.Sve okupljene, u popodnevnim satima, posjetio je načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.