Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

[HVALA VAM!]: Veliki odaziv mještana za pomoć stradalima u potresu

Civilna zaštita
Tipografija

Zahvaljujemo se svim mještanima koji su se odazvali i pomogli u humanitarnoj akciji za Petrinju, Sisak te ostale gradove i mjesta koji su, nažalost, pogođeni potresom.

Akciju su organizirali članovi Civilne zaštite Općine Jelenje i to iz Crvenoga križa, Aktiva dobrovoljnih davatelja krvi Jelenje, kao i djelatnici Komunalnog društva Jelen ali i svi ostali volonteri koji su se priključili, u Domu kulture Dražice 30.12. od 9 do 19 sati, koliko je i trajala humanitarna akcija. Ukupno su odvezena tri velika kombija hrane, obuće i odjeće kao i higijenskih potrepština.

Fotografije s terena:

[?] Upravo smo zaprimili fotografije sa terena. Naši Vatrogasci Jelenje uklanjaju dimnjak obiteljske kuće koji se urušio nakon potresa. ? Ljudstvo i oprema na raspolaganju mještanima onda kada je natježe.? ??

Objavljuje Naše JelenjeČetvrtak, 31. prosinca 2020.

Općina Jelenje jučer je na račun Grada Petrinje uplatila financijsku pomoć u iznosu od 10 tisuća kuna, a iz solidarnosti prema žrtvama odustala je od vatrometa za Staru godinu. Osim toga, iz općine je na teren poslano vozilo autokošara i dva vatrogasca koji daju veliki doprinos na terenu.

Fotografije s terena:

[POTRES PETRINJA] Sukladno zapovjedi Županijskog vatrogasnog zapovjednika Vatrogasna Zajednica PGŽ na lokaciju potresa u...

Objavljuje Vatrogasci JelenjeČetvrtak, 31. prosinca 2020.

- Sukladno zapovjedi Županijskog vatrogasnog zapovjednika Vatrogasne zajednice PGŽ na lokaciju potresa u Sisačko-moslavačku županiju upućena je jedna jelenska ekipa s autokošarom. Naši dečki su već više od 40 sati terenu u Gradu Petrinji i ne staju jer, prema informacijama s terena, veliki broj kuća je oštećen. Ova ekipa će i 2021. godinu dočekati pod nebom Petrinje jer smjena iz Jelenja dolazi u popodnevnim satima 1.1.2021. godine, kazao je Dino Piljić, zamjenik načelnika Općine Jelenje.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.