Navigacija

Glavni meni

26
Pon, Ruj
0 Novih vijesti

Vatrogasci Jelenje pojačali aktivnosti u Gradu Petrinji

Sanacija krovišta i dimnjaka

Civilna zaštita
Tipografija

Prvim danom nove godine pojačana je aktivnost vatrogasaca iz Jelenja u Gradu Petrinji. Naime, za Petrinju je krenula nova smjena od tri vatrogasca iz DVD-a Jelenje s još jednim dodatnim vozilom, kako bi zamijenili ekipu iz Jelenja koja je na terenu od utorka, 29.12.2020. godine.

Podršku našim vatrogascima dao je osobno i načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja, koji se uputio na teren kako bi iz prve ruke vidio stanje u Gradu Petrinji. Prva smjena vatrogasaca sretno se vratila svojim kućama. Svojom opremom i tehnikom bili su zaduženi za sanaciju krovišta i dimnjaka.

- U dogovoru sa Županijskim vatrogasnim zapovjednikom slijede konzultacije za daljnje postupanje i sudjelovanje u aktivnostima na terenu – kazao je Marino Reljac, zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivan Zoretić Španac iz Jelenja.

Našim momcima sretno u daljnjim postupanjima.

Spomenimo i kako su odvezena iz Jelenja tri velika kombija hrane, obuće i odjeće kao i higijenskih potrepština. Općina Jelenje također je na račun Grada Petrinje uplatila financijsku pomoć u iznosu od 10 tisuća kuna, a iz solidarnosti prema žrtvama odustala je od novogodišnjeg vatrometa.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.