Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

[HUMANITARNA AKCIJA] Pomozimo Petrinji i Sisku

Potrepštine će se prikupljati u dvorani Doma kulture u Dražicama, 30.12.2020 od 9 do 19 sati.

Civilna zaštita
Tipografija

Petrinja je danas teško stradala u potresu. Razrušeni su mnogi objekti, građevine, ljudi su ostali bez svojih domova, nažalost ima i žrtava. Građani Petrinje, Siska, okolnih gradova i općina prolaze kroz teške trenutke i svaka im je pomoć dobrodošla. Uključite se u humanitarnu akciju: Upute za donacije i pomoć pogođenima potresom - Jelenje

Potrepštine će se prikupljati u dvorani Doma kulture u Dražicama, 30.12.2020 od 9 do 19 sati. Pokažite zajedništvo i suosjećajnost i pomozite prijateljima iz Petrinje, Siska i okolice!

Kako prenosi portal Naše Jelenje, vatrogasci iz Jelenja danas su se uputili u Petrinju, kako bi pomogli mještanima nakon serije potresa. Autokošara i ljudstvo sigurno će biti od velike koristi u ova neizvjesna vremena. Hvala im na tome.

[INFO] Prema informacijama koje smo upravo zaprimili Vatrogasci Jelenje uputili su se danas u Petrinja, kako bi pomogli...

Objavljuje Naše JelenjeUtorak, 29. prosinca 2020.

Humanitarnu akciju organiziraju volonteri Crvenog križa, Dobrovoljni darivatelji krvi Jelenje i Civilna zaštita Općine Jelenje.

Ponude za donaciju opreme, mehanizaciju i drugo mogu se dostaviti na: potres.petrinja@mup.hr

Popis potrebne pomoći

Petrinja pomoc


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.