Navigacija

Glavni meni

09
Pet, Pro
0 Novih vijesti

Sretan Uskrs želi vam Općina Jelenje!

Civilna zaštita
Tipografija

Želimo sretan i blagoslovljen Uskrs Vama i Vašim najbližima...

Dragi sumještani,

za naših života nikada nismo dočekivali Uskrs u ovakvom ozračju. Korizma je vrijeme odricanja kojem smo svjesno predani, a ovo što nas je pogodilo s korona virusom je epidemija takvih razmjera da je uopće teško suditi koliko će se razbuktati i koliki će broj ljudi zahvatiti.

Sretni smo da je naš zdravstveni sustav reagirao na vrijeme i da se ova epidemija kod nas širi znatno umjerenije nego u mnogim drugim državama i sa znatno manjim brojem najtežih posljedica - smrtnih slučajeva. Zato budimo smireni i skromni, slušajmo upute nadležnih,
ograničimo kretanje i socijalne kontakte na najnužniji minimum te zaboravimo na klasična uskršnja slavlja, okupljanja i druženja. Slavimo Isusovu žrtvu u svojim domovima, sjetimo se onih među nama koji su najpotrebitiji i pomozimo bližnjima! Izostat će u našem kraju mise, okupljanja u župnoj crkvi, ali sve to nosimo u našim srcima i mislima.

Mi ćemo u općinskoj upravi učiniti sve što je u našoj moći da olakšamo život u vrijeme epidemije, a blagdan Uskrsa što toplijim i čovjeku što bližim.

Stoga želimo sretan i blagoslovljen Uskrs Vama i Vašim najbližima, ali i svima koji su Vam dragi, a koji su daleko i u ovim danima se nećete vidjeti s njima, zbog ograničenog kretanja i držanja distance.

Vaš načelnik
Robert Marčelja


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.