Navigacija

Glavni meni

09
Pet, Pro
0 Novih vijesti

Volonteri, našim mještanima, dostavili uskrsne poklon-pakete na kućni prag

Hvala volonterima Civilne zaštite Općine Jelenje...

Civilna zaštita
Tipografija

Dvadesetak volontera Civilne zaštite Općine Jelenje prije uskrsnih blagdana dostavilo je, na kućni prag, poklon pakete mještanima koji zadovoljavaju kriterije.

Vrijedni volonteri, u jedno popodne i u svega nekoliko sati, podijelili su ukupno 700 uskrsnih poklon-paketa. Logistički bilo je osigurano osam vozila za dostavu. Vjerujemo da će obiteljski stol, najpotrebitijim mještanima, na uskrsno jutro bio znatno bogatiji. Prigodni poklon-paket sadržavao je šunku, domaću pincu, sir, sok i kavu, te zaštitnu masku za lice i prigodnu čestitku, kao i najvažnije informacije o COVID-19 na jelenjskom području. Ovim putem zahvaljujemo se vrijednim članovima Civilne zaštite koji su puni energije i dobre volje kvalitetno i brzo pomogli lokalnoj samoupravi i na kućni prag, u ova neizvjesna vremena, našim mještanima donijeli mali znak pažnje. Zahvaljujemo se i Caffe baru Max koji je osigurao kavu za sve volontere, kao i jedno vozilo za dostavu paketa te ugostiteljskom objektu Spizza koji je osigurao ručak za sve sudionike toga dana.

Ako netko od mještana nije dobio paket, a ostvaruje pravo može se javiti u utorak, 14. travanja do 12 sati na pisarnica@jelenje.hr ili na 051 208 080, kako bi se isti naknadno dostavio na kućni prag.

Podsjetimo, pravo na poklon-paket za Uskrs ostvarili su mještani s prebivalištem/boravištem na području općine Jelenje koji su umirovljenici s mirovinom do 2.500 kuna, invalidi Domovinskog rata bez obzira na postotak invalidnosti, invalidna osoba (odrasli i djeca), osobe korisnici pomoći za uzdržavanje, kao i korisnik jednokratne pomoći ako ne ostvaruju pravo po nekoj od gore navedenih točki.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.