Navigacija

Glavni meni

10
Sub, Pro
0 Novih vijesti

Jednoglasna odluka vijećnika PGŽ: Alenka Juretić dobitnica županijske nagrade za životno djelo

Općinska uprava
Tipografija

Županijski vijećnici na današnjoj sjednici jednoglasno su podržali prijedloge dodjele županijskih nagrada. Ovogodišnji laureati za životno djelo su dr.sc. Elso Kuljanić i Alenka Juretić, voditeljica folklorne skupine KUD „Zvir“.

Godišnje nagrade zaslužili su vatrogasac Dino Škamo, Nikica Sečen i Hana Rižovski Delogu iz Centra za pružanje usluga u zajednici „Izvor“ i Plesna skupina „Dance Queen“ iz Kraljevice.

Zahvaljujemo vijećnicima PGŽ koji su svojim glasovima omogućili vrijedno priznanje našoj dugogodišnjoj voditeljici folklorne skupine i čuvarici grobničke tradicije. Također, ponosni smo i na našeg počasnog građanina. Naime, Dino Škamo svoje prve vatrogasne korake započeo je u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Ivan Zoretić Španac - Jelenje, danas jednom od ponajboljih DVD-a u Republici Hrvatskoj. Iskrene čestitke svim laureatima želi Općina Jelenje.


Podsjetimo, Alenka Juretić i Dino Škamo dobitnici nagrada i priznanja Općine Jelenje, stoga preporučujemo da u kratkim video materijalima, na zanimljiv način, pogledate njihovu biografiju. 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.