Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

Pridružite se na Trgu mlikarice: Humanitarna akcija za radnike 3. maja

Općina Jelenje pridružila se organiziranju hvalevrijedne akcije

Općinska uprava
Tipografija

Humanitarna akcija održavat će se od ponedjeljka, 25. ožujka do srijede, 27. ožujka od 10 do 14 sati na Trgu mlikarice u Dražicama

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka pokrenulo je humanitarnu akciju za samce i obitelji s djecom radnika "3. maja" koja će se održavati od ponedjeljka, 25. ožujka do srijede, 27. ožujka. Akcija će se održati i na području Općine Jelenje, točnije na Trgu mlikarice u Dražicama, od 10 do 14 sati.

Akciji se može priključiti donacijom trajnijih prehrambenih namirnica i osnovnih higijenskih potrepština te novčanim prilozima koje će se moći staviti u kasice Crvenog križa, a od svega prikupljenog Crveni križ će napraviti pakete za apostrofirane skupine radnika. U privitku preuzmite sastav paketa, kao i popis namirnica.


Podrobnije informacije o akciji mogu se dobiti na tel. Crvenog križa Rijeka 051/333-699, kao i na web stranici društva. Kako su naglasili iz Gradskog društva Crvenog križa radnicima “3. maja” puno znači svaki kilogram brašna, palente i sličnog, ali svakako treba poslati poruku da smo uz njih.

Žiro račun akcije u Privrednoj banci Zagreb na koji se također može uplatiti pomoć za samce i obitelji s djecom radnika "3. maja" glasi: HR 94 2340 0091 5110 0168 1 SWIFT CODE: PBZGHR2X, HCK - GDCK Rijeka - Hum. akcija za samce i obitelji s djecom "3. maja" Rijeka.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.