Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Jelenje i PGŽ: Zajedničkim snagama za prosperitet i ugodnost življenja

Radni sastanak na terenu...

Općinska uprava
Tipografija

Danas u prijepodnevnim satima održan je radni i terenski sastanak s predstavnicima Općine Jelenje i Primorsko-goranske županije.

Naime, u posjet Jelenju stigli su Marina Medarić, zamjenica župana PGŽ i Goran Petrc, pročelnik Ureda Županije.

– Na području Jelenja, ove godine, spremaju se velike investicije. Idemo zajedno graditi novu školu u Dražicama. Nedavno smo pomogli i osigurali sredstva za novo dječje igralište, koje bi uskoro trebalo u realizaciju, a razgledavamo i vatrogasni dom, stari i novi, pa da se vidi što se i na tom polju, u budućnosti može napraviti – kazala je prilikom obilaska budućih gradilišta Marina Medarić, zamjenica župana Primorsko-goranske županije.

Predstavnike PGŽ dočekao je načelnik Općine Jelenje sa suradnicima, kao i Robert Maršanić, Općinski vijećnik i potpredsjednik Županijske skupštine PGŽ te Mark Kovačić, predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Ivan Zoretić Španac" Jelenje.

– Izuzetno mi je drago da smo danas ugostili predstavnike Primorsko-goranske županije, s kojima otpočetka imamo odličnu suradnju. Zajedničkim snagama i međusobnim nadopunjavanjem, idejama i realizacijom projekata svi imamo za cilj učiniti Jelenje mjestom ugodnog življenja i prosperiteta – kazao je Marčelja, dodajući kako je zimski period iskorišten za pripremu i usklađivanje projekata te da se u ljetnim mjesecima mogu očekivati otvorena gradilišta i prve konture zajedničkih ulaganja.

Zajedničkim snagama za prosperitet Jelenja i PGŽ: Goran Petrc, Robert Marčelja, Robert Maršanić, Marina Medarić, Mark Kovačić i Dino Piljić.

Suradnja između Općine Jelenje i Primorsko-goranske županije je na zavidnoj razini, na radost mještana, predstavnika izvršne vlasti, kao i većine u Općinskom vijeću.

– Suradnja je u ovom mandatu jako dobra, čak bi rekla i izvrsna. U nekim prošlim vremenima to i nije bilo tako. Uskoro krećemo u još jednu novu zajedničku investiciju. Naime, zajedno ćemo urediti Dom zdravlja Jelenje – kazala je Medarić, dodajući da Primorsko-goranska županija ravnomjerno ulaže u sve jedinice lokalne samouprave i racionalno investira u cijelo područje.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.