Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

Završnom priredbom u DV Grobnički tići ispraćeni budući školarci

Kultura i tradicija
Tipografija

Sredinom lipnja, održana je svečana završna priredba u Dječjem vrtiću Grobnički tići u Podhumu na kojoj su ispraćeni budući školarci ali i prezentiran rad djece tijekom ove pedagoške godine.

Tako će, u rujnu, ove godine u prvi razred, iz vrtića, krenuti 28 djece, koji su donedavno bili vrtićarci, a sada su postali budući školarci. Ispunjen vrtić i dječji smijeh krasio je lijepu priredbu, a sve prisutne prigodno je pozdravio Dino Piljić, zamjenik načelnika Općine Jelenje.

IMG 20190613 191134 1

- Veoma sam ponosan i sretan na ovu priredbu, a uvidio sam što sve djeca znaju i mogu kada se s njima dobro i uporno radi. Roditeljima želim da ih njihova djeca svakodnevno razveseljavaju i napreduju kao što su pokazali svoje vještine tijekom ove priredbe, kazao je Piljić te dodao kako čestita vrtiću i tetama na radu te je od srca zaželio da se kroz svoj rad osjećaju ispunjeno. Vidimo se na prvom danu škole u rujnu ove godine, poručio je u prepunom vrtiću u Podhumu zamjenik načelnika Općine Jelenje.

Dječji vrtić Grobnički tići u Podhumu tom je prigodom izdao osmi broj časopisa za djecu, roditelje, odgajatelje i prijatelje pod nazivom "Metujić" u kojemu na 24 stranice prezentira rad u 2018./2019. godini, kroz sve dječje skupine.

metujic 2019 1

Ravnateljica Stanislava Perušić u svojem uvodniku časopisa "Metujić" kazala je kakao je privilegija i svakodnevna nagrada, dječji osmijeh i spontani zagrljaj.

- Uvijek iznova ostanemo iznenađeni njihovom radoznalošću i mudrošću kao i neumornom željom za aktivnošću i igrom. Nisu ovo samo riječi, one su najveća istina. Ako nas itko može razveseliti, odagnati loše misli i osjećaje, onda su to svakako ova čista i dobra dječja srca. Trudimo se zato, svi zajedno, da tako vesela i sretna odrastaju. Pružimo im šansu, da u život kroče sretni i veseli, da otkriju tajne, da dotaknu zvijezde, poručila je Perušić te dodala da se zahvaljuje svima koji su nam na bilo koji način pomagali da igra bude bogatija,vrednija i sadržajnija.

Budući školarci
Budući školarci
Budući školarci

Vrtić otvara vrata za nove ideje, zajedničke projekte i suradnju. Na stranicama časopisa "Metujić" pronaći ćete puno aktivnosti i projekata, a digitalno izdanje možete potražiti na internetskim stranicama Općine Jelenje na adresi www.jelenje.hr u rubrici e-Usluge >> e-Brošure.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.