Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

Vesela nedjelja: Male maškare ispunile Dom kulture Dražice

Sreća i veselje pod maskama...

Kultura i tradicija
Tipografija

Veseli maškarana nedjelja okupila je veliki broj malih maškara koji su kreativnim i zanimljivim kostimima ispunili Dom kulture Dražice.

Od malih majstora, popularnih stripovskih junaka pa sve do dinosaura i princeza, uz dobru glazbu, ples i nezaobilazne napuhance zabava je trajala više od dva sata. Najviše pozornosti pridonijeli su nezaobilazni dvorci za skakanje kojima su se tom prigodom veselila velika i mala djeca.

Najbolja maska: "Indijanka" i "Kaubojka"
Najbolja maska: "Indijanka" i "Kaubojka"


Djevojke iz plesnog Studia Trinity&co. pobrinule su se za plesni nastup, oslikavanje lica i animaciju, a veliko finale začinio je izbor najbolje maske. Djeca su mnogobrojnoj publici predstavila svoj talent pa su posjetitelji uživali u plesnim, pjevačkim i glumačkim izvedbama. Na kraju večeri pobjedu za najbolju masku osvojile su djevojčice u kostimima "kaubojka" i "indijanka" koje su imale veoma zanimljivu točku i dobile veliki pljesak publike. Njima je dodijeljena torta slastičarne Slatka Tajna, a svi ostali zasladili su se ukusnim krafnama koje je donirao PIK Rijeka.

Iz Turističke zajednice Jelenje javljaju kako su zadovoljni odazivom te se osmišljenim kvalitetnim programom za najmlađe pokazalo da i zabava može biti pametna, korisna i edukativna.

Zabavu i atmosferu pogledajte u velikoj fotogaleriji.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.