Navigacija

Glavni meni

26
Pon, Ruj
0 Novih vijesti

60 osmaša oprostilo se od OŠ: Celestina Juretić učenica generacije

Robert Marčelja, Celestina Juretić, Dejana Paškvan - Žeželj, Davor Tkalac

Kultura i tradicija
Tipografija

Celestina Juretić učenica je generacije od gotovo 60 osmaša u Osnovnoj školi Jelenje-Dražice koji su se početkom srpnja, svečanom dodjelom diploma, oprostili od osnovnoškolskog obrazovanja s ciljem što kvalitetnijeg upisa u srednju školu.

Kako je rečeno prilikom dodjele svjedodžbi, Celestina Juretić odlična je učenica i sportašica koja je odgovorno i marljivo, od početka svojeg obrazovanja, sve ciljeve izvrsno i u kontinuitetu izvršila, a novim se izazovima uvijek radovala.

Svim prisutnima, prilikom dodjele svjedodžbi, prigodno se obratila ravnateljica OŠ Jelenje-Dražice Dejana Paškvan - Žeželj, prof.

– Želim vam najbolji životni put koji odaberete za sebe. Svakako, što god radite i odaberete, prvenstveno neka to bude vaš izbor, u konzultaciji s najbližnjima te ono što je najbitnije da na kraju budete sretni – kazala je Žeželj-Paškvan, te dodala da što se tiče Celestine, kao učenice generacije, upućuje iskrene čestitke u ime cijelog kolektiva uz prigodan poklon s posvetom.

"Dragoj Celestini, učenici generacije u školskoj 2018./2019. godini. Želja nam je da cijeli život, vođena ljubavlju prema istini i dobroti, odabereš puteve znanja čineći svakim svojim postupkom ovaj svijet boljim mjestom za život."

Prigodni poklon Celestini Juretić uručio je i načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

– Čestitam svima na završetku osnovnoškolskog obrazovanja te vam želim puno sreće u srednjoj školi. Nadam se da ćemo se viđati svake godine jer je Općina Jelenje pripremila stipendije za srednjoškolce, pa će zasigurno poveći broj učenika biti u neposrednom kontaktu s Općinom – kazao je Marčelja, dodajući kako će Celestini Juretić biti uručena posebna nagrada u sklopu Svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Jelenje, krajem rujna.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.