Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Vrijedni volonteri: Uređene svlačionice NK Rječine

Uredno, čisto i higijenski spremno za nastavak sezone...

Komunalni info
Tipografija

Proteklih mjeseci, nova Uprava NK Rječine pokrenula je niz radnih akcija, a ovaj tjedan sve članove dočekale su obnovljene svlačionice koje će omogućiti ugodniji rad zahvaljujući vrijednim volonterima.

Mladost, želja za dokazivanjem i ljubav prema voljenom klubu te svome kraju doprinijeli su da najstariji klub na području Općine Jelenje, koji ujedno broji i najviše članova, zalaganjem nove Uprave dobije primjerene prostore za svakodnevni rad. Naime, na vlastitu inicijativu članovi su organizirali čišćenje i uređenje svlačionica kraj nogometnog igrališta NK Rječina.

Zatečeno stanje zaista nije bilo primjereno i higijenski za svakodnevni rad, a navedeni prostor godinama vapio je za obnovom. Kako su svlačionice nekada izgledale pogledajte na fotografiji.

- Nova uprava NK Rječine zajedno sa roditeljima, Općinom Jelenje i tvrtkom Građa d.d. (Kukuljanovo) u potpunosti je uredila svlačionice. Zahvaljujemo svima koji su svojim volonterskim radom doprinijeli da naša djeca imaju bolje uvijete za rad! - poručili su članovi na svojoj službenoj Facebook stranici.


Ovim putem Općina Jelenje zahvaljuje se volonterima koji su svojim nesebičnim radom i zalaganjem omogućili da mladost NK Rječine ima bolje uvijete za svakodnevni rad. Puno sreće u nastavku sezone.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.