Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Sajam mješovite robe: Cjelodnevni šušur u Dražicama

Na štandovima se moglo pronaći tekstilne proizvode, razne rukotvorine i domaće autohtone slastice.

Komunalni info
Tipografija

Druga subota u mjesecu tradicionalno je rezervirana za cjelodnevni sajam u Dražicama, koji je i ovog puta privukao mnoštvo izlagača iz šire regije.

Cjelodnevni šušur u Dražicama i ovoga puta izazvao je sajam mješovite robe. Svatko je mogao pronaći ponešto za sebe. Srećom, najava lošeg vremena nije se obistinila, pa se na štandovima moglo pronaći tekstilne proizvode, razne rukotvorine i domaće autohtone slastice.

– Imam vlastiti OPG u Čavlima, a pčele su mi stacionirane u Podhumu, na području Općine Jelenje. Inače sam seleći pčelar, a otac i ja posjedujemo više od 200 košnica. Naše pčele selimo u Istru, Gorski kotar, Cres i tu po našoj Grobnišćini. Sve što proizvodimo je na ekološkoj bazi i prirodno – naglasio je Danilo Čargonja, redoviti izlagač na sajmu u Dražicama na čijem se štandu moglo pronaći nekoliko vrsta meda, propolis i matična mliječ.

Đir po Dražicama napravili su i predstavnici Općine Jelenje.

– Sajam u Dražicama godinama služi našim mještanima ali i stanovnicima okolinh gradova i općina za nabavku svakodnevnih stvari i potrepština. Primijetili smo da mjesta za napredak ima i svakako ćemo ubrzo krenuti u realizaciju, kako bi poboljšali ponudu i kvalitetu samog sajma – kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.

Ovim putem Općina Jelenje zahvaljuje se izlagačima koji godinama dolaze na sajam u Dražicama.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.