Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

Nova prometna signalizacija i vozni red prilagođen školarcima

Školarci dobili prijevoz, a Općina uštedjela 40.000 kuna

Komunalni info
Tipografija

Općina Jelenje je za početak školske godine realizirala nekoliko projekata koji značajno povećavaju sigurnost djece prilikom njihovog odlaska u školu.

Radi se o postavljanju svjetleće prometne signalizacije na Županijskoj cesti kod osnovne škole u Jelenju i o novoj autobusnoj liniji u Molnarima čija je svrha siguran prijevoz učenika iz tog mjesta do škole, s polaskom u 7:20 sati ujutro.


U ponedjeljak je u navedeno vrijeme krenula nova autobusna linija namijenjena upravo školarcima. Puno sreće i uspjeha u školskim klupama mještanima Molnara došli su iskazati načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja i njegov zamjenik Dino Piljić kao i savjetnik za društvene djelatnosti Mark Kovačić.

Mještani Molnara nisu krili svoje oduševljenje.

- Nakon 10 godina i poveće količine e-mailova te "natezanja" s lokalnim vlastima konačno smo dobili autobusnu stanicu i redovitu liniju za školski bus u Molnarima. Hvala načelniku Robertu Marčelji na ekspresnom rješavanju problema prijevoza učenika – kazao je Boris Trkulja, mještanin Molnara.


Nova prometna signalizacija u Jelenju svakako će doprinijeti sigurnosti djece. I ovim putem apeliramo na vozače da obrate pozornost tijekom vožnje, a posebice u blizini škola. Puno je sudionika u prometu!

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.