Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

Intervencija u Kukuljanima: Prevrnuo se traktor, jedna osoba teže ozljeđena

Na intervenciji je prisustvovalo ukupno 23 osobe s 5 vozila.

Komunalni info
Tipografija

Danas, oko 11 sati i 40 minuta dogodila se nesreća na području mjesta Kukuljani. Naime, prevrnuo se traktor, a jedna je osoba zadobila teže ozljede.

Intervencija se odvijala na teško prohodnom šumskom putu s lijeve strane obale Rječine.

Na teren su po dojavi centra 112 izašli jelenski vatrogasci s dva vatrogasna vozila, a tom su prigodom zatekli prevrnut traktor te unesrećenu osobu.

- Odmah smo krenuli u osiguranje prevrnutog traktora te pružanje pomoći unesrećenoj osobi. Nesreća se dogodila na šumskom putu koji je bio teško prohodan. Trebalo je brzo djelovati kako se unesrećenoj osobi ne bi pogoršalo stanje – kazao je Marino Reljac, zapovjednik DVD Jelenje, dodajući kako su zbog hitne intervencije i pomoći dodatno na teren pristigli još tri vatrogasca DVD Jelenje, kao i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja s dodatnim ljudstvom i vozilima.

Vatrogasnim vozilom unesrećena osoba je prevezena do autobusnog stajališta u Kukuljanima gdje je istu preuzela ekipa hitne medicinske pomoći i odvezla je u KBC Rijeka.

Općina Jelenje se ovim putem zahvaljuje DVD-u Jelenje i Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja na odazivu i pomoći prilikom hitne intervencije na našem području.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.