Navigacija

Glavni meni

27
Uto, Ruj
0 Novih vijesti

Požar u Podhumu podigao vartogasce iz Jelenja i Rijeke

Izvor: rijecanin.rtl.hr

Civilna zaštita
Tipografija

Vatrogasci su protekli vikend, širom naše županije, imali nažalost dosta posla. Nakon požara na obroncima Učke vatra je izbila nedaleko od skladištima na području Grobnika, točnije u Podhumu

Jake vatrogasne snage DVD-a Jelenje brzo su izašle na teren i uigranim postupkom relativno brzo “dokrajčile” požar, prenosi rijecanin.rtl.hr te dodaje kako su to za njih, unatoč silnoj opasnosti, vjerojatno već uobičajene situacije koje savladavaju na profesionalan način, gledajući ove fotografije nama se sve čini poprilično zastrašujućim iskustvom.

Pitali smo izjavu naše vatrogasce, koji su kazali kako su dio večeri proveli u Podhumu. Dojava o požaru više vozila na kraju je bila "samo" požar četiri kontejnera za smeće. Stigli smo na vrijeme i požar se, srećom, nije proširio na okolne objekte u blizini, a s nama su bili i dečki iz JVP Grada Rijeke. Dobrovoljno vatrogasno društvo Ivan Zoretić Španac sudjelovalo je u intervenciji s jednim vatrogasnim vozilom, prilagođeno za ovakve situacije, i tri vatrogasca na terenu.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.