Navigacija

Glavni meni

27
Uto, Ruj
0 Novih vijesti

Video: Vatrogasci Jelenje izvlačili vozilo iz Dubine

Neobična intervencija dogodila se danas na području šljunčare Dubina. Vatrogasci Jelenje dobivaju dojavu kako je osoba s dostavnim vozilom zapela u vodi dubine 150 centimetara. Započelo je izvlačenje...

Danas, u popodnevnim satima policija je zaprimila dojavu i odmah istu proslijedila Županijskom vatrogasnom operativnom centru koji je zatim tražio interveniranje vatrogasaca iz Jelenja.

- U 15:25 sati zaprimili smo dojavu kako je osoba zapela s osobnim vozilom u vodu dubine 150 centimetara te traži pomoć. Na intervenciju smo odmah krenuli s dva vozila i tri vatrogasca te smo predmetno vozilo “šlepanjem” izvukli iz vode. Na terenu smo zatekli i mlađu žensku osobu – kazao je Kristian Semion iz DVD-a Jelenje, nakon još jedne uspješne i pomalo neobične intervencije jelenjskih vatrogasaca koja je završila u 17 sati, dodajući kako predmetno vozilo nije bilo u voznom stanju te je dovezeno do centra Dražica gdje je vozač zatražio pomoć HAK-a.

Ovim putem Vatrogasci Jelenje još jednom apeliraju i informiraju javnost da se u zimskim mjesecima, poslije obilnih kiša, šljunčara Dubina nerijetko napuni vodom te da se iz zbog sigurnosnih razloga nije poželjno voziti po navedenom prostoru.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=aEK1LsS2Cc4

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.