Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

Konjički klub Vodičajna: Paula Polić i Ferrero odlično otvorili sezonu

Čestitke i mnogo uspjeha u daljnjem radu želi Općina Jelenje

Sport
Tipografija

Konjički klub Vodičajna iz Lukeža odlično je otvorio natjecateljsku sezonu.

Naime, mlada i perspektivna Paula Polić ostvarila je dvije uzastopne pobijede u konjičkom Croatia Cup-u, u M kategoriji za seniore. Njezin konj Ferrero ima deset godina i uzastopno je prati od najranijih dana.

- Ove godine otvorili smo sezonu u šestom mjesecu s dvije pobjede na I. kolu Croatia Cupa u M kategoriji za seniore sa 64, 34% te drugi dan s 65,92%. Sredinom srpnja sudjelovali smo na III. kolu Croatia Cupa u M kategoriji za seniore te pobijedili s preko 63%. Treniram s trenericom Carin Baton iz Belgije i Liz Eaton iz Velike Britanije koja je trenerica naše reprezentacije. Sve rezultate postigla sam sa svojim konjem Ferrerom koji ima 10 godina, porijeklom je Španjolac i voli surađivati, učiti i jako je druželjubiv, no ovakav uspjeh zahtjeva naporan i kontinuiran rad tijekom cijele godine te povjerenje i povezanost između jahača i konja, kazala nam je Paula Polić nakon natjecanja.

U nedjelju 12.7.2020. održalo se III. kolo Croatia Cupa. Paula i Ferrero sudjelovali su u M kategoriji za seniore i pobjedili s preko 63%. ? Bravo! ❤️

Objavljuje Konjički Klub VodičajnaPonedjeljak, 13. srpnja 2020.

Kako naglašava Paula odnos s konjem nije samo treniranje, već i njega konja, hranjenje, druženje te cjelokupna briga o njemu. Konji su vrlo pametne i senzibilne životinje koje pamte naš odnos prema njima te često njihovo ponašanje ovisi o našem odnosu prema njima.

U subotu 13.6.2020 održao se prvi dresurni turnir ove godine. Paula i Ferrero sudjelovali su u M kategoriji i...

Objavljuje Konjički Klub VodičajnaNedjelja, 14. lipnja 2020.

Podsjetimo, Paula Polić živi u Rijeci i započela se baviti ovim sportom 2010. godine kada je upisala početni tečaj kod Damira Maršanića u Konjičkom klubu Vodičajna iz Lukeža, za koji se i danas natječe. Prva ozbiljna natjecanja prošla je prije dvije godine kada je osvojila Prvenstvo Hrvatske i Croatia Cup za juniore. Prošle godine predstavljala je Hrvatsku reprezentaciju na Balkanijadi u Lipici te osvojila mnogo uspjeha na ostalim turnirima u Hrvatskoj i Sloveniji.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.