Navigacija

Glavni meni

16
Uto, Tra
0 Novih vijesti

Poklon paketi za Božić stižu na kućni prag naših sumještana

Općinska uprava
Tipografija

Ove godine nema klasične podjele paketa u Domu kulture Dražice. Kao i za Uskrs, operativne snage Civilne zaštite Općine Jelenje, po nalogu lokalne samouprave, dostavit će poklon-pakete najpotrebitijima, odnosno svima koji su ostvarili pravo na paket temeljem propisanih uvjeta. Paket će stoga doći na kućne adrese u četvrtak, 17. prosinca 2020. godine između 9 i 15 sati, a akcija će se nastaviti i u petak, 18. prosinca 2020. godine.


Ukupno će biti podijeljeno 750 poklon paketa. Obiteljski će stol bio znatno bogatiji, a kako se nalazimo u neizvjesnim vremenima "klasičnu podjelu božićnih paketa" nije bilo moguće realizirati iz sigurnosnih razloga. Ipak, zbog korone nismo željeli uskratiti najpotrebitijim mještanima poklon-paket. Stoga će naši volonteri osobno donijeli znak pažnje i dobre volje na vrata naših sumještana, poručili su iz Općinske uprave, dodajući kako će se prilikom dostave poštivali higijenski uvjeti, a i sama jelenjska civilna zaštita dobro je opremljena zaštitnom opremom.

Paket će stoga doći na kućne adrese u četvrtak, 17. prosinca 2020. godine između 9 i 15 sati, a akcija će se nastaviti i u petak, 18. prosinca 2020. godine. Ako kojim slučajem netko ne dobije paket, a ostvaruje pravo na isti, odnosno dobio je paket i za Uskrs neka se javi na pisarnica@jelenje.hr ili na 051 208 080 kako bi mu se paket dostavio najkasnije do 23.12.2020. godine.

PRAVO NA POKLON PAKET OSTVARUJU:

Mještani s prebivalištem na području općine Jelenje koji su:

  • Umirovljenici s mirovinom do 2.500,00 kn
  • Invalidi domovinskog rata bez obzira na postotak invalidnosti
  • Invalidna osoba (odrasli i djeca)
  • Osobe korisnici pomoći za uzdržavanje
  • Korisnik jednokratne pomoći ako ne ostvaruju pravo po nekoj od gore navedenih točki.

Prigodni poklon paket sadržavat će šunku, domaću pincu, sir, sok i kavu, te prigodnu čestitku i kalendar za 2021. godinu.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.