Navigacija

Glavni meni

14
Ned, Kol
0 Novih vijesti

Online zahtjevi: Pomoć gospodarskim subjektima s područja općine Jelenje

Općinska uprava
Tipografija

Općina Jelenje objavljuje Javni poziv za dodjelu pomoći gospodarskim subjektima s područja općine koji su temeljem Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događaja („Narodne novine“, broj 32/20) u potpunosti obustavili svoj rad od 19. ožujka 2020. i gospodarskim subjektima koji su obavljali djelatnost ali su ostvarili značajno manji prihod poslovanja.

Temeljem ovog Javnog poziva dodjeljivati će se sredstva pomoći za mjere iz Odluke o mjerama za suzbijanje posljedica nastalih u gospodarstvu na području općine Jelenje kao posljedice mjera vezanih za suzbijanje COVID-19 (Službene novine Općine Jelenje br. 32/20).

Korisnici pomoći mogu biti obrtnici, mali i srednji poduzetnici koji posluju na području Općine Jelenje kojima je temeljem Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događaja („Narodne novine“, broj 32/20), u potpunosti obustavljen rad od dana 19. ožujka 2020. godine ili su sami prijavili privremeno zatvaranje obrta zbog poteškoća u poslovanju za vrijeme epidemije, a zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  • posluju na području općine Jelenje,
  • u cijelosti su u privatnom vlasništvu,
  • imaju najmanje 1 zaposlenog, uključujući i vlasnika/cu na dan 19. ožujka 2020. godine,
  • koji uredno ispune obrazac Zahtjeva.

ROK  ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU POMOĆI: 31.8.2020.

ONLINE ZAHTJEVI


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.