Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Najava: U utorak podjela poklon bona Općine Jelenje i PBZ-a

Općinska uprava
Tipografija

Sukladno najavama, Općina Jelenje i Privredna banka Zagreb prigodnim poklon bonom od 400 kuna nagradit će sve polaznike prvog i drugog razreda Osnovne škole Jelenje-Dražice.

Poklon bonove, u vrijednosti od 400 kuna po učeniku, dobit će ukupno 86 učenika. Jelenjski prvašići uz novčani poklon bon dobiti će i poklon paket HAK-a. Vrijednost bona za polaznike prvog i drugog razreda iznosi 35 tisuća kuna, od kojih je Općina Jelenje osigurala 15 tisuća, a PBZ 20 tisuća kuna.

Pozivaju se roditelji i skrbnici da poklon bonove za djecu podignu u utorak, 13.11.2018. godine od 17 do 19 sati u Općinskoj vijećnici, na adresi Dražičkih boraca 64. Roditelji / skrbnici dužni su ponijeti osobnu iskaznicu. Ususret vremenu darivanja najmlađi polaznici osnovnoškolskog obrazovanja dobiti će tako prigodan džeparac.

Uz osnovnoškolce Općina Jelenje dodijeliti će učeničke i studentske stipendije. Prijave na natječaj su završene i do kraja studenog očekuje se službena objava rezultata. Učenike i studente stimulira se po dvama načelima. Posebno po stupnju izvrsnosti, a posebno po imovinskom statusu.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.