Navigacija

Glavni meni

10
Sub, Pro
0 Novih vijesti

Prijateljstvo se nastavlja...

Ivana Cvitan Polić, načelnica Općine Čavle i Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje

Blog
Tipografija

Na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Čavle koja se održala u srijedu, 23. kolovoza 2017. bila mi je izuzetna čast pozdraviti sve uzvanike u ime gradonačelnika i općinskih načelnika svih jedinica riječkog prstena.

Tom prigodom, mještanima općine Čavle čestitao sam dan svetog Bartola zaštitnika župe i općine.

Ono što je prezentirano na Svečanoj sjednici održanoj u dvorani župnog doma u Cerniku, zaista pokazuje pravi put razvoja jedne jedinice lokalne samouprave. Činjenice govore i pokazuju da je Općina Čavle godinama sinonim za stabilnost i prosperitet. Unazad dvadesetak godina realizirano je mnogo komunalnih projekata koji poboljšavaju životni standard mještana, što je i smisao jedinice lokalne samouprave. Najveća je to zasluga ljudi koji su na ispravan i pravedan način vodili nama susjednu Općinu.

Izuzetno mi je zadovoljstvo da je između Općine Jelenje i Općine Čavle obnovljena suradnja koja je bila uvelike narušena kroz zadnje četiri godine. Mišljenja sam da suradnja između dvije susjedne općine nikad nije bila bolja. Imamo mnogo zajedničkih tema i projekata o kojima već razgovaramo za dobrobit mještana cijele Grobnišćine.

I ovim putem, još jednom čestitam svim laureatima na njihovim nagradama, a Općini Čavle želim još puno realiziranih projekata. S vodstvom koje joj je sada na čelu, ne sumnjam u nastavak pozitivnih rezultata.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.