Navigacija

Glavni meni

26
Pon, Ruj
0 Novih vijesti

Druženje umirovljenika povodom Dana žena

Tradicionalna zabava za stariju dob

Kultura i tradicija
Tipografija

Povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena organizirano je već tradicionalno druženje Udruge umirovljenika Jelenje.

Stotinjak jelenjskih penzića uživalo je uz glazbu uživo u Domu kulture Dražice. Nakon večere za sve prisutne parove organiziran je i ples uz muziku uživo. Predsjednik Udruge umirovljenika Jelenje Anton Maršanić tom je prigodom obavijestio članstvo da penzioneri koji su članovi Udruge, od ove godine, popust od 10% u Perutnini Ptuj – Dražice na sve proizvode. Također, odobren je i popust od 10% u trgovini "Kalina" koja prodaje boje i lakove, kao i popust na najam njihovog apartmana na Rabu, ali izvan turističke sezone – kazao je Maršanić, dodajući da je na inicijativu načelnika Roberta Marčelje dobiven i popust u Trgovini Krk u Dražicama i Čavlima za sve članove Udruge, i to svaki treći četvrtak u mjesecu.

Svaki član udruge mora pokazati člansku i osobnu iskaznicu. Članovi Udruge koji nisu fizički ni zdravstveno sposobni doći do trgovine ostvaruju popust putem skrbnika, uz predočenje članske iskaznice umirovljenika i osobne iskaznice.

Prigodnim riječima svim prisutnima obratio se i načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja koji se prigodno zahvalio umirovljenicima koji su na aktivan način uključeni manifestacije u našoj zajednici te pomažu i rado se odazovu svim društvenim akcijama. Cjelovečernje druženje proteklo je u ugodnoj atmosferi uz puno zabave i plesa.

 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.