Navigacija

Glavni meni

26
Pon, Ruj
0 Novih vijesti

Međunarodni dan starijih osoba: Podijeljeno više od 100 poklon-paketa

Kultura i tradicija
Tipografija

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, članovima Udruge umirovljenika Jelenje, starijim od 80 godina, podijeljeni su prigodni poklon paketi.

1234
567 - 1234
567 - 1234


Kao što je i obećano, u suradnji s općinskom upravom Jelenje koja redovitom pomaže i sufinancira rad udruge koja zagovara prava osoba treće životne dobit, podijeljeno je više od 100 paketa. Kako napominju iz općinske uprave međugeneracijska solidarnost iznimno je važna, a jelenski su umirovljenici vrlo aktivni stoga su članovi udruge svakom ponaosob donijeli paket na kućnu adresu.

- Ako ste u trećoj životnoj dobi, preporučujemo da se upišite u Udrugu umirovljenika Jelenje, čiji je cilj zalaganje za stečena prava umirovljenika i druge interese umirovljenika s ciljem poboljšanja njihovog materijalnog, kulturnog, socijalnog i društvenog standarda. Učlanjenjem u udrugu umirovljenika ostvarujete mnoga prava - ističu u udruzi.

Mještani starije dobi, koji žele sudjelovati u radu Udruge mogu se slobodno javiti u prostorije Udruge umirovljenika koje se nalaze u Jelenju, kraj župnog doma ili na broj 091 781 2236.Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.