Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Ceste Rijeka uskoro kreću sa sanacijom nerazvrstanih cesta na području općine Jelenje

Potpisan ugovor na četiri godine...

Komunalni info
Tipografija

Temeljem raspisanog natječaja za obavljanje komunalnih poslova redovnog održavanja nerazvrstanih cesta i ostalih nerazvrstanih javnih prometnih površina na području Općine Jelenje odabrana je tvrtka Ceste Rijeka, kao najkvalitetnija ponuda.

Krajem rujna u općinskoj vijećnici svečano je potpisan četverogodišnji ugovor vezan uz povjeravanje obavljanja komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta na području općine Jelenje između Općine Jelenje, kao naručitelja radova i tvrtke Ceste Rijeka, koja je izabrana na natječaju kao najkvalitetniji izbor, a ponudu je potvrdilo Općinsko vijeće Općine Jelenje.

U skorijem periodu tako možemo očekivati kvalitetnu sanaciju cesta na području Općine Jelenje.

- Do kraja godine planiramo utrošiti oko sto tisuća kuna u popravak i sanaciju lokalnih cesta. Mještanima smo obećali da će se ubuduće voziti na kvalitetnijim prometnicama stoga idemo u tom smjeru i rješavamo dio po dio. Za početak ćemo sanirati ceste koje su u katastrofalnom stanju, a takvih nažalost ne nedostaje. U idućoj godini planiramo utrošiti još dvjesto tisuća kuna za tu namjenu. Rezultati sigurno neće izostati jer se radi o kvalitetnoj tvrtki, koja je specijalizirana za tu djelatnost i ima veliku referentnu listu – kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje prilikom sklapanja ugovora.

Društvo Ceste-Rijeka d.o.o. je specijalizirano i opremljeno za radove održavanja i građenja cesta.

- Opremljeni smo ljudstvom i tehnikom da možemo udovoljiti svim zahtjevima tržišta, stoga ovaj posao shvaćamo vrlo ozbiljno i nadamo se da ćemo udovoljiti svim Vašim zahtjevima, prema svemu viđenome čekaju nas novi izazovi – naglasio je Danijel Šostarec, predsjednik uprave
 Ceste Rijeka.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.