Navigacija

Glavni meni

23
Uto, Tra
0 Novih vijesti

Započnite odvajati reciklabilne sirovine iz kućanstva: Od 1. ožujka kreće odvoz plavih i žutih spremnika

Komunalni info
Tipografija

Molimo mještane da krenu odvajati reciklabilne sirovine iz kućanstva odnosno plastiku, tetrapak i metal puniti u svoju žutu kantu, a papir u svoju plavu kantu. Naglašavamo kako se otpad nikako ne smije odlagati na javne površine. U nastavku donosimo detalje...

Na području Općine Jelenje nastavlja se nadogradnja sustava za prikupljanje komunalnog otpada. Korisnicima na području Općine bez naknade dodijeljeni su individualni spremnici za prikupljanje reciklabilnih vrsta otpada: plavi spremnik za papir i karton te žuti spremnik za plastiku, metal i višeslojnu ambalažu.

Prema najavama iz KD-a „Čistoća“, na području Općine Jelenje odvoz individualnih spremnika kreće 1. ožujka 2022. godine.


nosmartresize


Individualni spremnici dodijelili su se prema kriteriju broja članova pojedinog kućanstva.

Molimo mještane da krenu odvajati reciklabilne sirovine iz kućanstva odnosno plastiku, tetrapak i metal puniti u svoju žutu kantu, a papir u svoju plavu kantu. Naglašavamo kako se otpad nikako ne smije odlagati na javne površine. Nadalje, na javnim površinama na 18 lokacija bit će postavljeni kontejneri za staklo i još dodatno spremnik za ulje, koji će stići naknadno. U nastavku popis lokacija.Ako još niste podigli svoje žute i plave spremnike to još možete učini do kraja mjeseca u Reciklažnom dvorištu Podhum. Također, u reciklažnom dvorištu možete zbrinuti glomazni otpad i kućanske, a moguće je koristiti i dolazak na kućni prag grajfera za količine do tri kubna metra.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.