Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Obavijest o preuzimanju individualnih spremnika za vrijedne vrste otpada na području Općine Jelenje

Komunalni info
Tipografija

Na području Općine Jelenje nastavlja se nadogradnja sustava za prikupljanje komunalnog otpada. Korisnicima na području Općine Jelenje će bez naknade biti dodijeljeni individualni spremnici za prikupljanje reciklabilnih vrsta otpada: plavi spremnik za papir i karton te žuti spremnik za plastiku, metal i višeslojnu ambalažu.

Individualni spremnici će se dodjeljivati prema kriteriju broja članova pojedinog kućanstva: od 120 litara za kućanstva do 1 člana, od 240 litara za kućanstva od 2 do 7 članova, od 360 litara za kućanstva od 8 i više članova.

Individualni spremnici se dodjeljuju isključivo obračunskim mjestima s maksimalno 4 kućanstva. Višestambeni objekti s 5 i više kućanstava bit će naknadno obaviješteni o dodjeli zajedničkih spremnika za pojedino obračunsko mjesto.

Molimo korisnike da svoje spremnike preuzmu bez naknade na lokaciji Reciklažno dvorište Podhum, Podhum 380, unutar radnog vremena reciklažnog dvorišta i sukladno rasporedu preuzimanja spremnika.

Radno vrijeme Reciklažnog dvorišta:

  • ponedjeljak, srijeda, petak: od 08:00 do 15:00 sati
  • utorak, četvrtak: od 13:00 do 20:00 sati
  • subota: od 08:00 do 13.00 sati

RASPORED PREUZIMANJA SPREMNIKA:

  • od 16.08. do 21.08.2021. – naselja: DRAŽICE, JELENJE, LUKEŽI
  • od 23.08. do 28.08.2021. – naselja: BAŠTIJANI, BRNELIĆI, DRASTIN, KUKULJANI, LOPAČA, LUBARSKA, MARTINOVO SELO, MILAŠI, PODHUM, PODKILAVAC, RATULJE, TRNOVICA, VALIĆI, ZORETIĆI

MOLIMO OBAVEZNO PONIJETI KUPON.

Uzorak kupona je dostupan u prilogu uz napomenu da će svaki korisnik dobiti svoj individualni kupon.

 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.