Navigacija

Glavni meni

19
Pet, Tra
0 Novih vijesti

[ZATRAŽI PRIKLJUČAK] Internet do 1 GB u sekundi: Započela gradnja optičke mreže u Jelenju

Cijena priključka iznosi 750 kn - jednokratno plaćanje

Komunalni info
Tipografija

Na području našeg Jelenja započela je izgradnja optičke pristupne mreže po modelu „optika do svake kuće“ za sve potencijalne korisnike na području obuhvata projekta. Zatraži priključak na: https://www.ruralnetwork.eu/hr/kako-do-prikljucka/zatrazi-prikljucak/.

Da bi ubrzao i pojednostavio gradnju te dosegnuo zadane rokove završetka gradnje, investitor RUNE Crow d.o.o. koristi svu raspoloživu postojeću infrastrukturu poput distributivne telekomunikacijske kanalizacije u vlasništvu HT-a, HEP-a, Odašiljača i veza ili komunalnih društva, stupova električne NN mreže ili rasvjetnih stupova koliko je to maksimalno moguće u skladu s pravnim i tehničkim normama, vodeći se pritom Zakonom o mjerama za smanjenje troškova postavljanja elektroničkih komunikacijskih mreža velikih brzina. Na dijelovima koji nisu pokriveni odgovarajućom postojećom infrastrukturom, RUNE upravo na našem području izgrađuje dijelove mreže.


rune


Iz Općine Jelenje veoma su ponosni na činjenicu kako je još jedan važan i inovativan projekt zaživio na našem području, a građanima će omogućiti spajanje na ultrabrzu širokopojasnu optičku infrastrukturu, odnosno mrežu najnovije generacije koja će dostizati brzine veće i od 1 Gbps. Važno je naglasiti da je riječ o infrastrukturi otvorenog tipa koju mogu koristiti svi operatori koji to žele pod jednakim uvjetima te koja će građanima omogućiti odabir operatora koji im kvalitetom i cijenom usluge najviše odgovara. Prema informacijama kojima raspolažemo, najveći operatori u Hrvatskoj zainteresirani su ponuditi uslugu mještanima Jelenja.

Pozivamo sve stanovnike da iskoriste blagodati širokopojasne infrastrukture i otkriju čari brzine svjetlosti spajanjem na optički kabel koji će surfanje, preuzimanje, igranje igara, gledanje televizije i slušanje glazbe učiniti brzim, pouzdanim i kvalitetnim! Za više informacija molimo sve zainteresirane da posjete mrežne stranice www.ruralnetwork.eu, nazovu besplatni telefon 0800 7863 ili kontaktiraju s prodajnim predstavnicima na terenu koji su već podijelili promotivne materijale po naseljima.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.