Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Kukuljani i Martinovo selo: Uspješno odrađena Tars eko-akcija

Komunalni info
Tipografija

Protekli vikend, na području općine Jelenje, točnije u mjestu Kukuljani, kao i u Martinovom selu održala se Tars eko akcija čišćenja Rječine koja je zaista uspješno odrađena

Tridesetak mještana i gostiju aktivno se uključilo u projekt kojeg su osmislili pivovara Kaltenberg Adria iz Kukuljanova i Općina Jelenje s ciljem čišćenja područja blizu vode, od koje se pravi prvo riječko pivo.

Sudionici eko-akcije...
Sudionici eko-akcije...

- Naša Tars eko akcija uspješno je odrađena. Ovaj put smo mi očistili za onima koji nisu, zato molimo sve koji posjećuju navedeno područje da se osvijestite i bacaju smeće na predviđena mjesta jer nitko ne želi sjediti kraj guma i smeća ili piti vodu u kojoj plutaju ruzinave bačve i plastika – kazali su iz tvrtke Kaltenberg Adria, dodavši kako se zahvaljuju Općini Jelenje i KD Jelen koji su omogućili odvoz smeća, ribolovnom klubu Rječina, DF Photo, Udruzi hrvatskih branitelja dragovoljaca domovinskog rata PGŽ-a koji su skuhali fini fažol i naravno svim ostalim ljudima koji su sudjelovali u akciji.

Ne treba zaboraviti da nema kvalitetnog piva bez kvalitetne vode, a svaku inicijativu koja je vezana uz ekologiju i uključivanje lokalnog subjekta treba pohvaliti. Stoga su predstavnici Općine Jelenje uručili prigodnu zahvalnicu za aktivno promišljanje i poticanje većeg broja ljudi u očuvanje okoliša..

Uručena zahvalnica tvrtki Kaltenberg Adria: Robert Marčelja i Gordan Putanec
Uručena zahvalnica tvrtki Kaltenberg Adria: Robert Marčelja i Gordan Putanec

Navedena akcija odlično je poslužila kao uvertira jer, na području općine Jelenje se u subotu, 13. travnja održava eko-akcija pod nazivom Zelena čistka, a prošle godine tom je prigodom prikupljeno i zbrinuto gotovo 50 kubika krupnog otpada.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.