Navigacija

Glavni meni

01
Sub, Lis
0 Novih vijesti

Pridružite se: Općina Jelenje i Kaltenberg organiziraju akciju čišćenja Rječine

Čistit će potez od Kukuljana do samog izvora Rječine

Komunalni info
Tipografija

Povodom Svjetskog dana voda, pivovara Kaltenberg Adria u suradnji s Općinom Jelenje organizira akciju čišćenja Rječine, u subotu 23. ožujka 2019. s početkom u 10 sati.

Kako bi obilježili svjetski dan vode, odlučili smo se za čišćenje okoliša našeg nepresušnog izvora, Rječine – rijeke značajne za jelenjski kraj, ali i Grad Rijeku po kojoj je i dobio ime.

– Pozivamo mještane, kao i sve ljude dobre volje da se priključe ovoj ekološkoj akciji u cilju očuvanja glavnog simbola grada Rijeke, odgovornije ponašanje prema okolišu i ukazivanje mlađim naraštajima na probleme zagađenja okoliša, poručili su iz Kaltenberg Adria.

Akcija čišćenja održat će se u subotu 23. ožujka 2019. g. s početkom u 10 sati, a čistit će potez od Kukuljana do samog izvora Rječine. Mjesto okupljanja svih zainteresiranih bit će na okretištu autobusne stanice - Kukuljani. Ovom prigodom Kaltenberg Adria će svima osigurati jednokratne rukavice te vreće za smeće. Općina Jelenje organizirala je baje za odvoz prikupljenog otpada. Na samom kraju akcije slijedi odmor uz topli obrok i Tars pivo, prvo riječko pivo kojem je glavni sastojak, izvorna riječka voda.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.