Navigacija

Glavni meni

03
Uto, Lis
0 Novih vijesti

Jelenje: Svega dvoje oboljelih od koronavirusa na našem području

Civilna zaštita
Tipografija

Iz Stožera civilne zaštite Općine Jelenje danas su izvijestili kako je na području našeg Jelenja trenutno aktivno zaraženih, od COVID-19, svega dvoje osoba. Oboljeli i njihovi kontakti su pod nadzorom epidemiologa. Situacija je pod kontrolom, a našim sumještanima je nalaz evidentiran 12. i 14. listopada 2020. godine što znači da će uskoro simptomi virusa popustiti.

Piljić:  Kako se bliži vikend preporučuje se manji broj okupljanja i zadržavanja u zatvorenim prostorima. Vjerujemo da će i dalje naša sredina ostati odgovorna.
Piljić: Kako se bliži vikend preporučuje se manji broj okupljanja i zadržavanja u zatvorenim prostorima. Vjerujemo da će i dalje naša sredina ostati odgovorna.
Piljić: Kako se bliži vikend preporučuje se manji broj okupljanja i zadržavanja u zatvorenim prostorima. Vjerujemo da će i dalje naša sredina ostati odgovorna.

Uzimajući u obzir trenutan broj zaraženih u Republici Hrvatskoj ali i na području Primorsko-goranske županije naša lokalna zajednica broji iznimno malen broj zaraženih, poručuju iz jelenjskog Stožera, te napominju kako se situacija na terenu može promijeniti. Apelira se na sumještane da se i dalje pridržavaju mjera, odnosno redovito dezinficiraju ruke i nose masku prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Vrtić i škola rade sukladno propisanim mjerama i za sad je sve pod kontrolom.


Ovim putem zahvaljujemo se svim sumještanima na pridržavanju mjera. Kako se bliži vikend preporučuje se manji broj okupljanja i zadržavanja u zatvorenim prostorima. Vjerujemo da će i dalje naša sredina ostati odgovorna.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.