Navigacija

Glavni meni

26
Pon, Ruj
0 Novih vijesti

Zahtjev za izdavanje propusnice za mještane koji nemaju sustav e-Građanin

Civilna zaštita
Tipografija

Poštovani mještani,
sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, i obvezi Stožera civilne zaštite Općine Jelenje za izdavanje, ovjeravanje i potpisivanje propusnice, svi mještani Općine Jelenje koji zadovoljavaju kriterij iz točke 2. stavak E. (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština), a napustili bi mjesto prebivališta obvezni su, dobiti propusnicu od Stožera civilne zaštite Općine Jelenje putem aplikacije Ministarstva na: https://epropusnice.gov.hr/.  Samo za mještane koji nemaju sustav e-Građanin omogućena je dostva zahtjeva putem online obrasca koji se nalazi u nastavku.

Zadovoljavanje kriterija obvezni su dokazati. Samo za mještane koji nemaju sustav e-Građanin omogućena je dostva zahtjeva putem online obrasca koji se nalazi u nastavku. Kod postavljanja privitka / slika molimo smanjite rezoluciju. (2mb max). Obavezno popuniti sva polja. 

Rokovi obrade i izdavanja

Propusnica izdana putem sustava Ministarstva (u žurnom postupku) izdaje se drugi radni dan od dana podnošenja zahtjeva, odnosno u roku 1 radnog dana od dana podnošenja zahtjeva.

Propusnica u redovnom postupku putem: starih internet zahtjeva, pismenog zahtjeva, elektroničke pošte izdaje se u roku od 5 radnih dana od dana podnošenja zahtjeva.

Važno: Ne tražite propusnice na dulji rok od 14 dana jer vam neće biti izdane!


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.