Navigacija

Glavni meni

27
Uto, Ruj
0 Novih vijesti

Nikad dovoljno opreza prilikom spaljivanja otpada: Automobil u Dražicama u potpunosti izgorio

Na terenu: S jučeranje intervencije / uništen automobil

Civilna zaštita
Tipografija

Vatrogasci Jelenje imali su jučer intervenciju u Dražicama. Naime, zbog nepažnje korisnika prilikom spaljivanja otpada, automobil je u potpunosti izgorio. DVD Jelenje dobio je dojavu u 13:45 h, a na mjesto požara su, s dva vatrogasca i jednim vozilom, stigli za pet minuta te pogasili požar koji je, nažalost, ostavio materijalnu štetu. Srećom, ljudski životi nisu bili ugroženi.

Proljeće je uranilo ako se računaju temperature, visibabe i naravno spaljivanje smeća, korova, suhe trave i ostataka biljaka od strane sumještana. Želite i vi biti vjesnik proljeća tako da spaljujete otpad na otvorenom prostoru? Svakako budite odgovorni i prije toga obavijestite vatrogasce.

- Pripremite dovoljne količine vode, ne palite tijekom vjetrovitog vremena i obavezno budite prisutni do samoga kraja, poručili su jelenjski vatrogasci, dodajući kako slika s jučerašnje intervencije govori sama za sebe. Naime, mještanin je u međuvremenu otišlo na "odmor", a šteta je u potpunosti uništen automobil. Ako i krene sve u krivom smjeru što prije nazovite 193.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.