Navigacija

Glavni meni

14
Ned, Kol
0 Novih vijesti

Pozivni natječaj za dodjelu javnog priznanja i nagrada najuspješnijem sportašu / sportašici / ekipi / sportskom djelatniku Općine Jelenje za 2020.

Rok za zaprimanje je 15.02.2021.

Javni pozivi
Tipografija

Načelnik Općine Jelenje dana 04.2.2021. objavljuje POZIVNI NATJEČAJ za dodjelu javnog priznanja i nagrada  najuspješnijem sportašu/sportašici/ekipi/sportskom djelatniku Općine Jelenje  za 2020.

Općina Jelenje raspisuje natječaj za dodjelu javnih priznanja i nagrada najuspješnijem sportašu/sportašici/ekipi/sportskom djelatniku Općine Jelenje za razdoblje od 01.1. do 31.12.2020. godinu u sljedećim kategorijama:

  1. Javno priznanje najuspješnijem sportašu/sportašici Općine Jelenje
  2. Javno priznanje najuspješnijoj ekipi (muška/ženska)
  3. Nagrada najuspješnijem sportskom djelatniku

I. Prijedlog za dodjelu priznanja i nagrada pod rednim brojem 1., 2. i 3. mogu dati udruge, zajednica sportova te sportski savezi.

II. Prijava za prijedloge po točci 1., 2. i 3. treba sadržavati:

  • naziv i sjedište podnositelja prijedloga;
  • osobno ime ili naziv osobe ili ekipe na koju se prijedlog odnosi uz navođenje osnovnih podataka o osobi ili ekipi;
  • nagrada na koju se prijedlog odnosi;
  • iscrpno obrazloženje prijedloga
  • odgovarajuću dokumentaciju (natjecateljske rezultate i sl.) utvrđenu člankom 14., 15. i 18. Pravilnika o postupku dodijele javnog priznanja i nagrada najuspješnijem sportašu / sportašici / ekipi / sportskom djelatniku Općine Jelenje kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga koji je sastavni dio javnog poziva.

Na traženje Odbora za sport za dostavu dodatne dokumentacije podnositelj prijedloga dužan je dostaviti i dodatna pojašnjenja vezana uz predanu dokumentaciju.

III. Rok za dostavu prijave na natječaj je 10 dana od dana objave natječaja na web stranici Općine Jelenje i na oglasnim pločama Općine Jelenje. Rok za zaprimanje je 15.02.2021.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

NAČELNIK OPĆINE JELENJE
Robert Marčelja


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.