Navigacija

Glavni meni

22
Sri, Svi
0 Novih vijesti

Obavijest o ponovljenom prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave velike vrijednosti za „Modernizaciju javne rasvjete na području općine Jelenje

Javna nabava
Tipografija

Sukladno članku 198. stavku 3. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj 120/16.) Naručitelj Općina Jelenje dana 17. ožujka 2020. godine, stavlja na ponovljeno prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, nacrt Dokumentacije o nabavi, u otvorenom postupku postupka javne nabave velike vrijednosti za „Modernizaciju javne rasvjete na području općine Jelenje“.

Ponovljeno prethodno savjetovanje provodi se radi značajnih izmjena nacrta Dokumentacije o nabavi i usklađenja Troškovnika.

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima trajat će 7 (sedam) dana, računajući od dana objave na stranicama EOJN-a.

Zainteresirani gospodarski subjekti mogu u tijeku trajanja savjetovanja svoje primjedbe i prijedlog dostaviti Naručitelju na adrese e-pošte: gordana@jelenje.hr najkasnije do 23.ožujka 2020. godine, do kada je otvoreno prethodno savjetovanje.

Nakon provedenog savjetovanja, Naručitelj će razmotriti sve primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izviješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti na internetskim stranicama EOJN-a i internetskoj stranici Općine Jelenje www.jelenje.hr

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNE NABAVE


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.