Navigacija

Glavni meni

10
Sub, Pro
0 Novih vijesti

Video: Nastavlja se asfaltiranje ceste u Podhumu

Kako je i najavljeno, danas je nastavljeno asfaltiranje ceste na području Podhuma. Dionicu od Kaktusa do ulaska u Podhum ukrasit će novi sloj asfalta. Zasluga je to Općine Jelenje i njenog novog vodstva koje je otvorilo dobru komunikaciju s institucijama, uz već postojeći, izvrstan odnos s mještanima.

- To je samo jedan od primjera naše dobre komunikacije s institucijama. One su pak veoma bitne za kvalitetno funkcioniranje naše male sredine. Čeka nas još serija sastanaka na kojima ćemo dogovoriti dodatna asfaltiranja na području naše općine, a sve uz pomoć Županijske uprave za ceste. Ja im se na tome zahvaljujem i nadam se da će asfaltiranje rupa na cestama brzo započeti, a sve na dobrobit naših mještana koje ovim putem molim za strpljenje. Potrebe su velike, a budžet je nažalost ograničen. Mi svakodnevno radimo na tome da uvedemo pozitivne promjene u našu zajednicu i na taj način povećamo kvalitetu komunalne infrastrukture – kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.

Spomenuta dionica ceste u Podhumu svakako je bila u najlošijem stanju, stoga se najprije pristupilo sanaciji iste. Uz asfaltiranje u Podhumu čekaju nas promjene na bolje i u ostalim mjestima koja također vape za sanacijom, a uskoro bi trebala početi realizacija u vidu krpanja rupa na kolnicima.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.