Navigacija

Glavni meni

10
Sub, Pro
0 Novih vijesti

Sveti Nikola otvorio novo dječje igralište kod crkve u Jelenju

Sveti Nikola ove je godine čak dva puta posjetio jelenjske mališane. U jutarnji satima blagdana, bezvremenski djedica, mališanima je darovao zaista poseban dar – novo dječje igralište kod crkve u Jelenju, kako bi svi ljudi dobre volje mogli uživati družeći se na otvorenom, uz igrala koja zabavu podižu na novu razinu, a pogotovo obiteljima s djecom. Pedesetak djece Osnovne škole Jelenje-Dražice stiglo je, unatoč malim kišnim kapima, pogledati i isprobati novo dječje igralište. Svečanim rezanjem vrpce, uz svetog Nikolu, igralište su otvorili načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja i njegov zamjenik Dino Piljić, a sve prisutne blagoslovio je jelenjski župnik vlč. Ivan Milardović.

- Baš mi je drago da sam stigao u Jelenje. Mnogo toga se za našu “dičicu” napravilo u ovoj godini. Lipa moja dico, ove ste godine bili jako dobri, stoga ste zaslužili novo dječje igralište, kazao je sveti Nikola prilikom svečanog otvorenja, dodajući kako se zahvaljuje Općini Jelenje i načelniku Marčelji koji su inicirali izgradnju te susret te da nije bilo druge nego poslušati dobre ljude iz Jelenja i izgraditi park na ponos mjesta.

Sveti Nikola je svim prisutnima na svečanom otvorenju podijelio i prigodne poklon-pakete te je izrazio nadu da će gotovo svako naselje u jelenjskoj općini dobiti prigodno dječje igralište u budućem periodu te svima najavio svoj povratak u sljedećoj godini. Mališani iz OŠ Jelenje-Dražice popularnog su djedicu dočekali i otpratili pjesmom, a Mikula je svima zaželio svako dobro u povodu nadolazećih blagdana i podsjetio djecu da svakog dana trebaju širiti mir i dobro.

Svoje zadovoljstvo novim igralištem, otvorenim upravo na blagdan zaštitnika najmlađih, nije krio ni načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

- Ovo nam je već drugo dječje igralište koje smo izgradili u posljednjih šest mjeseci, a izuzetno mi je drago da nas je svojim svečarskim posjetom iznenadio sveti Nikola, kojemu su se djeca jako veselila. Dječji smijeh, igra i veselje guraju nas naprijed jer, sve što radimo, radimo zbog djece, kazao je Marčelja.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.