Navigacija

Glavni meni

09
Pet, Pro
0 Novih vijesti

Najava: Druga subota u mjesecu rezervirana za Jelenski sajam

Kultura i tradicija
Tipografija

U subotu 14. srpnja 2018. u centru Dražica održat će se tradicionalni "Jelenski sajam". Na središnjem Trgu mlikarica i u glavnoj ulici mnogi izlagači predstavit će svoje proizvode mnogobrojnim posjetiteljima koji na sajmeni dan stižu u Dražice.

Izlagači svoje štandove otvaraju u 7 sati ujutro te će na usluzi kupcima biti do 19 sati. Organizatori apeliraju na moguću gužvu pri ulazu u mjesto.

Općina Jelenje je ovoga srpnja postala svojevrsni centar društvenog života našeg kraja. Nakon 12. Festivala palente i sira, posjetitelji i domaćini moći će uživati u sajamskoj ponudi, a idućeg vikenda očekuje nas manifestacija Feral ki je pušćal sinjal.

- Druga subota u mjesecu dan je kada brojni Grobničani, Riječani i Primorci stižu u Dražice na Jelenski sajam. Svake godine sve je više posjetitelja i izlagača što nam je najbolji dokaz da postoji potreba za ovakvom vrstom ponude. Ove godine zaživjela je dugogodišnja ideja da naš sajam poprimi eko karakter te očekujemo da će u subotu u Dražicama biti mnogo proizvođača autohtonih proizvoda koje će posjetitelji moći isprobati i kupiti. Nadamo se da će nas poslužiti vrijeme i da moguća kiša neće obeshrabriti posjetitelje - istaknuo je u ime organizatora direktor KD Jelen Domagoj Tramontana.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.