Navigacija

Glavni meni

26
Pon, Ruj
0 Novih vijesti

Najava: Ove subote Jelenski sajam u Dražicama

Ponuda domaćih proizvoda

Kultura i tradicija
Tipografija

U subotu 09. lipnja 2018. u centru Dražica održat će se tradicionalni "Jelenski sajam". Na središnjem Trgu mlikarica i u glavnoj ulici mnogi izlagači predstavit će svoje proizvode mnogobrojnim posjetiteljima koji na sajmeni dan stižu u Dražice.

Izlagači svoje štandove otvaraju u 7 sati ujutro te će na usluzi kupcima biti do 19 sati. Istog dana, na nogometnom igralištu uz poslovni centar počinje tradicionalni nogometni turnir "Bruno Ban" te svi posjetitelji sajma mogu pogledati i nogometnu utakmicu. Organizatori apeliraju na moguću gužvu pri ulazu u mjesto.

- Druga subota u mjesecu dan je kada brojni Grobničani, Riječani i Primorci stižu u Dražice na Jelenski sajam. Svake godine sve je više posjetitelja i izlagača što nam je najbolji dokaz da postoji potreba za ovakvom vrstom ponude. Ove godine zaživjela je dugogodišnja ideja da naš sajam poprimi eko karakter te očekujemo da će u subotu u Dražicama biti mnogo proizvođača autohtonih proizvoda koje će posjetitelji moći isprobati i kupiti. Nadamo se da će nas poslužiti vrijeme i da moguća kiša neće obeshrabriti posjetitelje - istaknuo je u ime organizatora direktor KD Jelen Domagoj Tramontana.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.